Diensten


Diensten

SCIPIO Vastgoedstyling kan u helpen uw huis sneller en vaak voor meer geld te verkopen. Wij bieden verschillende diensten aan, waaronder: 

  • Vastgoedstyling 
  • Vastgoedfotografie/Interieurfotografie 
  • Vastgoedonderhoud (opknappen van woningen, door bijvoorbeeld schilderwerk, behangen, plaatsen nieuwe laminaatvloer,     opknappen tuin, klemmende deur of ramen aanpakken, bestaande binnendeuren vervangen, etc.)
  • Zie ook de link naar SCIPIO Vastgoedonderhoud voor meer info (link: www.scipiovastgoedonderhoud.nl )

Door de bovenstaande diensten onderscheiden wij ons van andere vastgoedstylisten die alleen vastgoedstyling en/of vastgoedfotografie aanbieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat voor de vastgoedstyling en woningfotografie. Als u dit wilt kunnen wij ook uw woning voorafgaand aan de verkoopstyling opknappen, zoals schilderwerk of het upgraden van uw oude keuken naar een nieuwere of modernere uitvoering.  

Staat uw woning langer dan 6 maanden te koop en heeft nog geen kijkers of biedingen gehad? Dan wordt het tijd om met vastgoedstyling uw woning te promoten. Wij zien dat bij woningen die vaak méér dan 6 maanden te koop staan, de verkoopprijs verlaagd wordt, soms met tienduizenden euro's om zo toch potentiële kopers aan te trekken. Jammer, want dergelijke woningen zijn (vaak)niet gerestyled. In plaats van te adverteren met een lagere verkoopprijs kan beter de complete woning gerestyled worden, wat vele malen goedkoper is dan(flink) te zakken met de verkoopprijs. 

Vastgoedstyling is echt veel goedkoper dan u denkt! Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op om te kijken hoe wij uw woning snel verkoop klaar kunnen maken tegen een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Wie wil dat nu niet ?

Vrijblijvend advies ontvangen?

Neem contact op